Congratulations on the success of Syafana International Edu Fair 19th – 20th November 2021

Alhamdulillahirobbil alaamiin

Syafana International Education Fair 2021 (SIEF 2021) ran well from 19th-20th November 2021 with more than 30 international and national universities and educational institutions participating and attended by more than 600 participants.

Thank you for the hard work and support from the Foundation, management, teachers, parents and especially the SIEF 2021 committee of Lower and Upper Secondary.

We hope that SIEF 2021 will bring benefits to many people and broaden students’ knowledge in continuing their education at a higher level.

See you at the next SIEF!

• Lely Pusputasari

Kami sangat mengapresiasi sekolah yang telah memfasilitasi kegiatan kesiswaan, sehingga dapat melatih kemampuan anak-anak kami tentang kerjasama tim, komunikasi, dan kepemimpinan yang dibutuhkan di masa depan.

Namun pada saat pelaksanaan kegiatan, sebaiknya anak-anak tidak dilepas begitu saja, mereka masih perlu dibimbing dengan baik oleh sekolah. Sehingga tujuan dari memfasilitasi kegiatan kesiswaan dapat tercapai.

Selain itu, setelah selesai kegiatan perlu dilakukan evaluasi kegiatan yang dibimbing oleh sekolah. Pertanyaan evaluasi yang diajukan: Apa yang bekerja dan apa yang tidak bekerja? perbaikan untuk masa depan apa yang sebaiknya dilakukan?

• asfasf

dfafadf